Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Източник lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите съветват да обърнете внимание на любите и близките си, те имат нужда от вас

Източник lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

Телец

Днес за вас с обичания Ви човек може да зародят всевъзможни много комплицирани проблеми. Вместо да ги решавате независимо, обърнете се за помощ към другари, близки и познати.Този метод вероятно не е най-лошия, само че все-пак окончателното решение би трябвало да вземете Вие.
 

Близнаци

Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

Ако през днешния ден действате дружно, то ще можете да подместите планини! А също и да премахнете всички ваши неприятности. За сметка на това, даже и най-малкия разнобой, ще провокира големи неприятности. Затова си спомнете остарялата истина, че две пръчки се чупят доста по-трудно, в сравнение с една, и крепко с е дръжте един за различен...
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
 

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.
 

Стрелец

През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.
 

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на положителни другари. След време ще Ви е прелестно да си спомняте за това. Още повече че държанието на Вашия обичан човек през днешния ден няма да бъде толкоз разумно, колкото би Ви се желало и надали ще се впише в визията Ви за това, по какъв начин би трябвало да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на страстта и всичко ще бъде наред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР